Νέα δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τον Σουηδό εξτρέμ της «Ένωσης» και την βελτιωμένη πρόταση της Σάντος.
Τα ΜΜΕ στη Βραζιλία συνεχίζουν να εμπλέκουν στα δημοσιεύματα τους το όνομα του Νίκλας Ελίασον και αυτή την φορά κάνουν λόγο για νέα βελτιωμένη πρόταση της Σάντος.
Ο ρεπόρτερ Φιλίπε Ντίας με ανάρτηση του στο «Χ» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ανταγωνιζόμενη την Γκρέμιο, η Σάντος αυξάνει την προσφορά για να αποκτήσει από την ΑΕΚ τον Σουηδό επιθετικό Νίκλας Ελίασον. Οι συζητήσεις συνεχίζονται εδώ και κάποιες εβδομάδες».
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως η πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα που θα ενδιαφερθεί για τον Ελίασον θα πρέπει να είναι για ένα ποσό που να είναι κοντά στις απαιτήσεις της ΑΕΚ για να γίνου περαιτέρω συζητήσεις. Σε περίπτωση που κάποια πρόταση είναι μακριά από τα θέλω της «Ένωσης» φυσικά θα απορριφθεί άμεσα.
Δείτε εδώ την σχετική δημοσίευση του Φελίπε Ντίας στο «Χ»:
⚠️ NOVA PROPOSTA⚠️
Disputando com o Grêmio, o Santos aumenta a proposta para ter o atacante sueco Niclas Eliasson, de 29 anos, pertencente ao AEK Atenas, da Grécia. As conversas se arrastam há algumas semanas. pic.twitter.com/2NkIfq5oiC
— Filipe Dias (@filipe_cbdias) January 10, 2025