Αρχική / ΒΟΛΕΪ / Βρίσκει έδρα η ΑΕΚ της καρδιάς

Βρίσκει έδρα η ΑΕΚ της καρδιάς

Πολύ κοντά σε συμφωνία για το κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Η Ερασιτεχνική βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει για το γήπεδο ως έδρα για το ανδρικό βόλεϊ, με τους ανθρώπους του Ιωνικού.

Μάλιστα, υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους προέδρους των δύο συλλόγων, Χρήστο Συλλά και Αλέξη Αλεξίου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Όσον αφορά το κλειστό, είναι κατάλληλο για να διεξαχθούν εκεί αγώνες της Volleyleague, αφού το γυναικείο τμήμα το έχει χρησιμοποιήσει και για ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στο παρελθόν.

Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε η συνάντηση, φαίνεται πως οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και εν τέλει η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου θα αγωνίζεται στο συγκεκριμένο γήπεδο για τους αγώνες του πρωταθλήματος, του κυπέλλου, ενώ θα κάνει και μία προπόνηση την εβδομάδα.

Την εβδομάδα που μας έρχεται θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση για να οριστικοποιηθεί το θέμα και να παρθεί η τελική απόφαση.

Από την στιγμή που θα επέλθει η συμφωνία, η ΑΕΚ δεσμεύθηκε να βοηθήσει σε έξοδα συντήρησης του γηπέδου, στο να κατασκευαστούν τα δημοσιογραφικά αλλά και οι πυλώνες για τις τηλεοπτικές κάμερες της κρατικής τηλεόρασης, ενώ η Ένωση εγγυήθηκε πως θα είναι εκείνη που θα πάρει… πάνω της τις όποιες ζημιές -αν υπάρξουν- από επεισόδια.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Αγιασμός για το τμήμα Βόλεϊ (pics)

Αγιασμός σήμερα το απόγευμα για το τμήμα Βόλεϊ του «Δικεφάλου». Τον καθιερωμένο Αγιασμό τέλεσε στο τμήμα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com