Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ξανάρχισαν τα βάσανα για τους μάγκες

Ξανάρχισαν τα βάσανα για τους μάγκες

Μετά το ρεπό που είχε δωθεί στους παίκτες της ομάδας χάντμπολ απο τον Νίκο Γραμματικό, επέστρεψαν και πάλι σήμερα στα “βάσανα” οι μάγκες!

Η συνάντηση των παικτών ήταν για σήμερα (30/7) στο ΟΑΚΑ και ώρα 7 π.μ και θα περιείχε πολύ τρέξιμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα γίνεται “αθόρυβη” πλην όμως αποτελεσματική δουλειά καθώς το ρόστερ, με τις προσθήκες και των νέων ξένων της ομάδας, ολοκληρώθηκε νωρίς και πλην του τραυματία απο τη περσινή σεζόν Παναγιώτη Νικολαΐδη, άπαντες ειναι παρόντες και δουλεύουν κάτω από τις οδηγίες του κόουτς Γραμματικού.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Κάλεσμα της ORIGINAL για Κιτρινόμαυρο Ο.Α.Κ.Α

Το κάλεσμα της ORIGINAL για τον αυριανό αγώνα.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com