Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Ξαναζεσταμένος” Γιάγιαλο

“Ξαναζεσταμένος” Γιάγιαλο

Ο Μάτο Γιάγιαλο και πάλι στο προσκήνιο στα μεταγραφικά της ΑΕΚ μετά από νέα ιταλικά δημοσιεύματα. 

Χθες υπήρξαν κάποια ρεπορτάζ που εμφάνιζαν την Ένωση να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παλέρμο για τον διεθνή Βόσνιο χαφ. Σήμερα, σύμφωνα πάντα με τα ίδια ρεπορτάζ, φαίνεται ότι μπήκε και η Κάλιαρι στο “παιχνίδι” απόκτησής του, με τους ανθρώπους όμως της Ένωσης να παραμένουν “ζεστοί” για την μεταγραφή του 30χρονου μέσου.

Την επιμονή της ΑΕΚ για τον Βόσνιο αναφέρει και η ιστοσελίδα «forzapalermo», με σημερινό της δημοσίευμα, όπου τονίζει μεταξύ άλλων: «η Κάλιαρι έχει μπει στο παιχνίδι και ρώτησε την Παλέρμο για τον 30χρονο μέσο, αλλά η προοπτική της Ελλάδας παραμένει ανοιχτή, με την ΑΕΚ να περιμένει τις εξελίξεις».

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

«Κόπηκε» ο Γιάκομπ

Δεν προχωράει η περίπτωση του Αργεντινού, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αρνητικός. Η ΑΕΚ, ως …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com