Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Ξεχώρισε η νέα «γενιά» στη ξιφασκία

Ξεχώρισε η νέα «γενιά» στη ξιφασκία

Καλές εμφανίσεις από τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες ξιφασκίας της ΑΕΚ στο Κύπελλο Βριλησσίων.

Μπορει η ομάδα ξιφασκίας της ΑΕΚ να κατέκτησε φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της, το πρωτάθλημα σε Άνδρες και γυναίκες, όμως δεν μένει εκεί. Συνεχίζει να δουλεύει για την επόμενη μέρα, προετοιμάζοντας τη νέα γενιά πρωταθλητών και πρωταθλητριών.

Στο Κύπελλο Βριλησσίων τα «κιτρινόμαυρα» σπαθιά ξεχώρισαν με την παρουσία τους. Οι νεαροί αθλητές μας υπό τις οδηγίες των Ευρυδίκη Ποτού και Βαγγέλη Καλομοίρη, κατέκτησαν τέσσερα συνολικά μετάλλια.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία κάτω των 10 ετών η Αλίκη Ντάρλα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στα κορίτσια κάτω των 12 ετών ασημένιο μετάλλιο από την Ιωάννα Μπράτση και χάλκινο για τις Ναόμη Μάγιερς και Δανάη Ψωφάκη.

Ακόμα στην κατηγορία κάτω των 14 ετών η Μαριλένα Γαζεπίδη «άγγιξε» το μετάλλιο τερματίζοντας στην 5η θέση, ενώ η Θεοδόση Βασιλική τερμάτισε στην 7η θέση και η Νικολέττα Κοντομανώλη που ήταν η δεύτερη μόλις συμμετοχή της σε αγώνες ήταν αξιοπρεπέστατη τερματίζοντας στην 14η θέση. Γαζεπίδη και Θεοδόση στάθηκαν άτυχες καθώς θα μπορούσαν να είχαν κατακτήσει κάποιο μετάλλιο.

Στα αγόρια κάτω των 10 σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Πανέτας Δημήτρης 11ος, Σκυριανόγλου Γιάννης 19ος ενώ ο Κατσαρής Θανάσης δεν κατάφερε να περάσει στους πρώτους 32 . Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών: Παναγιώτοπουλος Θανάσης 16ος, Σταυριανός Αναστάσης 22ος και Κοσμίδης Γιάννης 32.

Σχετικά με Αντώνης Κατσαρός

Αντώνης Κατσαρός
Ο Αντώνης Κατσαρός κατάγεται από τη Κόρινθο και είναι δημοσιογράφος με "καψούρα" την ΑΕΚ και το μπάσκετ γενικότερα. Αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα του AEKPASSION ώστε να συμβάλει στην κιτρινόμαυρη ενημέρωση για τη Βασίλισσα και όχι μόνο.

Ελέγξτε επίσης

Πρώτο δείγμα θετικό για το γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε του Θριάμβου Χαϊδαρίου με 4-0 σετ στο πρώτο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com