Αρχική / ΒΟΛΕΪ / Ξεκινά προετοιμασία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ!

Ξεκινά προετοιμασία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ!

Επιστροφή στις προπονήσεις για τα κορίτσια της ΑΕΚ.

Σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ένωσης στο Σχολικό Κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο προπονητής της Ένωσης, Κώστας Αρσενιάδης θα έχει στη διάθεση του όλες τις αθλήτριες της ομάδας καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Αριάνα Πιρβ, Ευαγγελία Τουλγαρίδου, Κωνσταντίνα Πατέλη, Άννα Φωτεινού.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι η σημερινή πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων προστασίας που αφορούν τον κορωνοϊό.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Live streaming: ΑΕΚ-ΑΣΠ Θέτις

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη μάχη του γυναικείου τμήματος στο βόλεϊ για την 10η αγωνιστική …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com