Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ

Η ομάδα ξιφασκίας της ΑΕΚ θα περιμένει να υποδεχτεί νέα μέλη. Οι προπονήσεις διεξάγονται στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας και για εγγραφές μπορείτε να καλέσετε 2102584582 (Γραφεία ΑΕΚ)
Mail: academies@aek.gr

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Το τμήμα Ξιφασκίας της ΑΕΚ για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο διατήρησε τα σκήπτρα του αθλήματος σε όλες τις κατηγορίες. Παράλληλα, η αθλήτρια του “Δικεφάλου”, Δώρα Γκουντούρα, δόξασε τα χρώματα της χώρας και του Συλλόγου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Η ΑΕΚ καλεί όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν και διδαχθούν το συναρπαστικό άθλημα της Ξιφασκίας από τους καλύτερους, να εγγραφούν άμεσα στη “Βασίλισσα” του αθλήματος.

Λειτουργούν τμήματα αγωνιστικού επιπέδου, ακαδημιών (παίδες, παμπαίδες, έφηβοι, νέοι άνδρες, κορασίδες, παγκορασίδες, νεάνιδες, νέες γυναίκες) και ενηλίκων.

Οι προπονήσεις διεξάγονται στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας υπό την επίβλεψη του προπονητή των επιτυχιών, κ. Θανάση Δελενίκα.

Για πληροφορίες και εγγραφές:
Τηλέφωνο: 2102584582 (Γραφεία ΑΕΚ)
Mail: academies@aek.gr.

Γίνε μέλος του κορυφαίου Συλλόγου στην Ξιφασκία! Γίνε μέλος της ΑΕΚ!».

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

ΑΕΚ: «144 πεντακάθαροι και πανάξιοι τίτλοι σε επίπεδο Ανδρών και Γυναικών!

 Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανέβασε φωτογραφία για το 2ο Πρωτάθλημα Ελλάδος Σπάθης Ανδρών.  Δείτε την ανάρτηση της …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com