Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ξεκίνησε επάφες με την Μπενφίκα για τον Κροβίνοβιτς η ΑΕΚ

Ξεκίνησε επάφες με την Μπενφίκα για τον Κροβίνοβιτς η ΑΕΚ

Δημοσίευμα της Record αναφέρει ότι η ΑΕΚ, έχει ξεκινήσει επαφές με την Μπενφίκα για τον Φίλιπ Κροβίνοβιτς ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει δυνατές προσθήκες για την μεσαία γραμμή με τον νέο προπονητή της «Ένωσης» να προκρίνει την περίπτωση του Κροάτη Χαφ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ,  έχουν ξεκινήσει συζητήσεις τόσο  με τους «Αετούς» της Λισαβόνας όσο και με τους εκπροσώπους του παίκτη, να θυμίσουμε πως το κασέ του παίκτη είναι ιδιαίτερα τσουχτερό με τους  «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να κάνουν τη διαφορά στο χώρο του κέντρου, αποκτώντας και τον Ζεράλδες όσο και τον Κροβίνοβιτς.

Μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθσης του Κροάτη μέσου τον οποίο ένας σοβαρός τραυματισμός ( υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού) τον Ιανουάριο του 2018 που τον άφησε εκτός δράσης για 288 ημέρες.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Καθυστερεί ο Ινσούα, τελειώνει η… υπομονή της ΑΕΚ

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com