Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ξεκίνησε τρέξιμο ο Τσιγκρίνσκι

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Τσιγκρίνσκι

 Ο Ουκρανός στόπερ ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ ο Έλντερ Λόπες ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος στη σημερινή προπόνηση.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι σε καλύτερη κατάσταση και ξεκίνησε τρέξιμο. Ενώ ο Έλντερ Λόπες ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όσοι αγωνίστηκαν στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 17:45.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Αρνητική απάντηση του Σιμάο για αποδέσμευση με αποζημίωση

  Η ΑΕΚ θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Νταβίντ Σιμάο. Σε επαφές βρίσκεται …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com