Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Ξεκινούν τα έργα για την ανέγερση της «Αγιάς-Σοφιάς»!

Ξεκινούν τα έργα για την ανέγερση της «Αγιάς-Σοφιάς»!

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η 15η Φεβρουαρίου για όλο τον κόσμο της  ΑΕΚ, καθώς αρχίζουν τα «πραγματικά» έργα για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς».

Η σημερινή ήμερα μπορεί να χαρακτηριστεί «ιστορική» όχι μόνο λόγω του αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου, αλλά επειδή από σήμερα ουσιαστικά περνά στο στάδιο της κατασκευής το νέο γήπεδο, στα ιερά χώματα της «Νέας Φιλαδέλφειας».

Χθες ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας της «Δικέφαλος 1924» με την κατασκευαστική εταιρεία «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ», που ανέλαβε το έργο μέσω διαγωνισμού. Όλα τα έγγραφα κατατέθηκαν ήδη στις αρμόδιες υπηρεσίες και πλέον η κατασκευαστική εταιρεία παίρνει τα κλειδιά του εργοταξίου βάζοντας σιγά-σιγά τα θεμέλια για την «Αγιά-Σοφιά».

Το χρονοδιάγραμμα του έργου υπολογίζεται να ολοκληρωθεί περίπου σε 14 μήνες!

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Η Αγιά Σοφιά συνεχίζει την ανέγερσή της

Βίντεο από τα έργα στο Ναό. Δείτε το βίντεο :

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com