Δύο ημέρες ρεπό έδωσε στους παίκτες ο Μανόλο Χιμένεθ.
Η προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε και έπειτα και από το χθεσινό φιλικό στην Πάτρα, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να δώσει 2ήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει αρκετά κρίσιμα παιχνίδια τον μήνα Οκτώβριο κι έτσι ο προπονητής της Ένωσης θέλησε να δώσει ανάσες.
Όσον αφορά τους Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιακουμάκη και Τσόσιτς, οι τρεις πρώτοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και είναι κοντά στην επιστροφή τους στα γήπεδα, με τον Σέρβο (που είναι τιμωρημένος για το ματς με Ξάνθη στα “Πηγάδια”) να ακολουθεί θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Επιστροφή πλέον από Δευτέρα για τους παίκτες του “Δικεφάλου” για να μπουν σιγά – σιγά σε ρυθμούς… Ξάνθης, αλλά και για τα επόμενα δύσκολα ματς που έπονται.
Ξεκούραση στην ΑΕΚ πριν τη δύσκολη συνέχεια
- Advertisment -

