Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Ξιφασκία :Το μέλλον είναι μπροστά τους!

Ξιφασκία :Το μέλλον είναι μπροστά τους!

Την ευκαιρία να παίξουν και να αποκομίσουν εμπειρίες είχαν οι μικροί αθλητές ξιφασκίας της ΑΕΚ που πήραν μέρος σε αγώνες ανάπτυξης στις κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων.

Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Βασιλική Θεοδόση η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αγώνες της κατηγορίας της, για το Κύπελλο παγκορασίδων η οποία είναι μόλις 13 ετών.

Στην κατηγορία 8-10 ετών κοριτσιών είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα: 10η Ντάρλα Αλίκη, 19η Χαριλά Μαρία 19η στα 20 κορίτσια.

8-10 αγόρια: 8ος Φαλιέρας Γιώργος, 23ος Κατσαρής Θανάσης, 27ος Σκυριανόγλου Γιάννης στους 31. 11-13 ετών αγόρια: 26ος Σταματόπουλος Δημήτρης, Παναγιωτόπουλος Θανάσης στους 41.

11-13 ετών κορίτσια : 1η Θεοδόση Βασιλική, 10η Ψωφάκη Δανάη, 21η Μπράτση Ιωαννα, 35η Μάρτη Κατερίνα στις 36 αθλήτριες.

Πολύ καλή παρουσία από τη νέα παιδία του τμήματος ξιφασκίας που δείχνει πως δεν κοιτάει μόνο το παρών της αλλά και το μέλλον της.

Σχετικά με Μένια Καραγεώργη

Μένια Καραγεώργη
Η Μένια Καραγεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 με καταγωγή από την Τήνο. Σπούδασε στο ΙΕΚ Ηλιούπολης συντήρηση έργων τέχνης και έργων ζωγραφικής όπου και ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με το επάγγελμα αυτό. Ωστόσο η αγάπη που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρονιά την οδήγησε να αδράξει την ευκαιρία που της έδωσε το ΑΕΚPASSION να ασχοληθεί με την αρθρογραφία έτσι ώστε να μοιραστεί μαζί σας την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Ξεκινάνε τα πρωταθλήματα του Πινγκ Πονγκ για άνδρες και γυναίκες της ΑΕΚ

Με στόχο το πρωτάθλημα για τους άνδρες της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ στη πρεμιέρα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com