Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ξιφασκία : Ψηλά τα κίτρινα ξίφη

Ξιφασκία : Ψηλά τα κίτρινα ξίφη

Μετά τα αγόρια, ήρθε η σειρά των κοριτσιώνμας να ανέβουν στο podiumστο ατομικό Κύπελλο ΕλλάδοςΑνδρών/Γυναικών που διεξήχθη την Κυριακή (02/12) στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ ανέβηκε στο βάθρο με τις Κλαίρη Μπένουκαι Αθηναΐδα Μαυρικάκη που κατέκτησαν την 3η θεση, ενώ πολύ καλό πλασάρισμα είχε και η Ποτούπου κατετάγη 5η. Στην 9η θέση κατέληξε η Γαζεπίδη, ενώ στην 10η θέσηη Θεοδόση.

Όσον αφορά τους Άνδρες, ο Φραγκοζίδηςκατέλαβε την12η θέση που ήταν και η καλύτερη για τον Σύλλογο μας. Από εκεί και πέρα τα πλασαρίσματα των “κιτρινόμαυρων” αθλητών: 15ος Αληφράγκης Σ., 17ος Αληφράγκης Μ., 18ος Λάβας.

Ο έφορος του τμήματος, Κώστας Ποτού, δήλωσε στο aek.gr για τα αποτελέσματα της διοργάνωσης:

Είμαστε γενικά ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας κατεβαίνουν σε όλους τους αγώνες με στόχο το καλύτερο και θεωρώ ότι έχουμε ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες, γεγονός που είναι πολύ θετικό. Πιστεύω ότι και η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δυνατή για την ΑΕΚ. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια και τους επόμενους αγώνες”.

Σχετικά με Μένια Καραγεώργη

Μένια Καραγεώργη
Η Μένια Καραγεώργη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 με καταγωγή από την Τήνο. Σπούδασε στο ΙΕΚ Ηλιούπολης συντήρηση έργων τέχνης και έργων ζωγραφικής όπου και ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με το επάγγελμα αυτό. Ωστόσο η αγάπη που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρονιά την οδήγησε να αδράξει την ευκαιρία που της έδωσε το ΑΕΚPASSION να ασχοληθεί με την αρθρογραφία έτσι ώστε να μοιραστεί μαζί σας την αγάπη της για την ομάδα της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Τα «μαγικά χαρτάκια» με Ολυμπιακό

Στη διάθεση του κόσμου της «Ένωσης» τα εισιτήρια για τη δεύτερη αναμέτρηση με την ομάδα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com