Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ξιφασκία: Στην κορυφή η ΑΕΚ σε άνδρες και γυναίκες!

Ξιφασκία: Στην κορυφή η ΑΕΚ σε άνδρες και γυναίκες!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας, η Ένωση βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών με 256 βαθμούς.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις για το 2020 άνδρες και γυναίκες του τμήματος ξιφασκίας της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας, η Ένωση βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών με 256 βαθμούς, στην οποία κυριαρχεί τα τελευταία 9 χρόνια με 9 Πρωταθλήματα στις γυναίκες και 2 στους άνδρες.

Επιπλέον σημειώθηκε άνοδος στη συνολική κατάταξη ανεβαίνοντας στην 6η θέση με 584 βαθμούς.

Το 2020 έκλεισε για το τμήμα ξιφασκίας γεμάτο διακρίσεις και τρόπαια με τις βλέψεις για το 2021 να είναι ακόμα υψηλότερες.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στην ΑΕΚ

Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία της η «Βασίλισσα» για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Αρνητικά βγήκαν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com