Αρχική / ΚΥΠΕΛΛΟ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Ζήσης: Θέλουμε έναν ακόμη τίτλο, Θα είναι πολύ καλό για τον σύλλογο και τον κόσμο

Ζήσης: Θέλουμε έναν ακόμη τίτλο, Θα είναι πολύ καλό για τον σύλλογο και τον κόσμο

Ο Νίκος Ζήσης αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της νίκης της ΑΕΚ επί του Διαγόρα Δρυοπιδέων (71-89) και στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Προμηθέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ζήση στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Για μεγάλο διάστημα δεν ήμασταν τόσο καλοί. Το θεωρούσα αναμενόμενο, γιατί δεν είναι εύκολο να παίζεις σε ματς που εύκολα ή δύσκολα ξέρεις πως θα κερδίσεις. Αξίζει ένα μπράβο ο Διαγόρας. Για τη μεγάλη ομάδα δεν είναι εύκολο ένα τέτοιο ματς, γιατί μόνο να χάσει έχει και τίποτα να κερδίσει. Ο τελικός είναι 50-50. Ο Προμηθέας είναι καλή ομάδα, είναι ένα ιστορικό παιχνίδι γι’ αυτούς και εμείς θέλουμε έναν ακόμη τίτλο. Θα είναι πολύ καλό για τον σύλλογο και τον κόσμο».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

«Πάτησε» Ελλάδα ο Λάνγκφορντ (pics)

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Κιθ Λάνγκφορντ για την «Βασίλισσα». Δείτε εικόνες από την άφιξη του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com