Ζήτησε να φύγει ο Μπογιάτα από την Σέλτικ

Άνω κάτω στην Σέλτικ ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς για τα προκριματικά του Champions League κόντρα στην ΑΕΚ (14/8, 21:00),  καθώς η σκωτσέζικη ομάδα χάνει άλλο ένα στόπερ, τον Ντέντρικ Μπογιάτα, που ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο. 

Η αποστολή των «hoops» για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, βρίσκεται στην Αθήνα, εκτός ομάδας όμως βρίσκεται ο Ντέντρικ Μπογιάτα, ο οποίος απαίτησε να αποχωρήσει. Άλλο ένα πλήγμα για τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος στον αγώνα της Τρίτης θα πρέπει να διαχειριστεί εκτός από την απουσία του τραυματία Κρις Άγερ και την απουσία του Ντέντρικ Μπογιάτα. Έτσι, η Σέλτικ ενόψει της ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο πολύτιμων στόπερ.

Ο Βέλγος διεθνής την προηγούμενοι εβδομάδα απείχε από τις προπονήσεις της Σέλτικ,  καθώς είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις στην μέση. Τελικά, σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο, ζήτησε από τους υπεύθυνους της ομάδας να αποχωρήσει. Μάλιστα, ο Μπογιάτα ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Σκωτίας, με την Φούλαμ μέχρι στιγμής να του έχει κάνει ήδη πρόταση συνεργασίας.

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -