Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ζωντανά ΤΩΡΑ «Λίγο πριν τη σέντρα» με τον Τάσο Τσατάλη!

Ζωντανά ΤΩΡΑ «Λίγο πριν τη σέντρα» με τον Τάσο Τσατάλη!

Η αγαπημένη σας εκπομπή της Παρασκευής επιστρέφει σήμερα, με καλεσμένο τον γνωστό δημοσιογράφο της ΑΕΚ, όπου και θα μιλήσουμε για όσα έγιναν στην καλοκαιρινή προετοιμασία και  όσα αναμένουμε την φετινή χρονιά.

Η εκπομπή «Λίγο πριν την σέντρα» είναι και πάλι εδώ! Σας περιμένουμε με τα μηνύματά σας να συμμετάσχετε στην κουβέντα που θα κάνουμε.

Φυσικά, θα υπάρχει πληρέστατο ρεπορτάζ για όλα τα αθλήματα, θα μάθετε όλα τα τελευταία νέα για το παιχνίδι που ακολουθεί στο ποδόσφαιρο με την Λαμία, ενώ θα βγουν ζωντανά οι αρμόδιοι ρεπόρτερ του AEKPASSION για να σας ενημερώσουν για τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Listen to “”Λίγο πριν την σέντρα”με τον Γιώργο Γεωργίου” on Spreaker.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Ο εφιάλτης του 1453: συνοψίζοντας μερικές καίριες συνέπειες!

Στέφαν Τσβάιχ: “Η ανθρωπότητα δε θα μπορέσει να εκτιμήσει ποτέ σε όλη του την έκταση …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com