Ο προπονητής τη ΑΕΚ μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι την απουσία το κόσμου από τα Άνω Λιόσια καθώς και για τα ζητήματα της ομάδας συγχαίροντας παίκτες και επιτελείο.
Ο Ηλίας Ζούρος μετά την νίκη της «Βασίλισσας» με 99-91 κόντρα στον ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις στη Δημόσια Τηλεόραση μιλώντας τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι όσο και για τα εξω-αγωνιστικά ζητήματα που απασχολούν την ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Μια ακόμα φορά περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές. Τακτικά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι. Δε μπορούσαμε να κάνουμε δουλειά. Ήμασταν, όμως, συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του ματς. Πήραμε μια δεύτερη νίκη στη σειρά. Συνεχίζουμε. Είναι λυπηρό να είναι σε άδειες κερκίδες. Το ξαναλέω. Δεν είναι μπάσκετ αυτό. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και μετά ξεκινάμε τα playoffs. Μακάρι να είμαστε εντάξει στα εσωτερικά μας και δυστυχώς μάλλον και πάλι δε θα έχουμε τον κόσμο μας»

