Εκτός και με Ρέθυμνο ο Ξανθόπουλος

Ο διεθνής γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και θα μείνει εκτός και στο φιλικό με το Ρέθυμνο.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες. Ο 33χρονος γκαρντ αναμένεται να μείνει εκτός και στο φιλικό με το Ρέθυμνο, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να μην επιθυμεί να ρισκάρει, υπό τον φόβο υποτροπής. Έτσι, στόχος του τεχνικού τιμ είναι να βρίσκονται όλοι οι παίκτες της «Βασίλισσας» στο 100% για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο (4/10, ΟΑΚΑ).

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -