Αρχική / Αρχική Σελίδα / Η ξεχωριστή κίνηση των φίλων της “Βασίλισσας”(ΦΩΤΟ)

Η ξεχωριστή κίνηση των φίλων της “Βασίλισσας”(ΦΩΤΟ)

Σε μία συμβολική και συνάμα συγκινητική κίνηση προχώρησαν τέσσερις από τους πιο πιστούς φίλους της Βασίλισσας,οι οποίοι αγόρασαν διαρκείας και τα διαθέτουν σε φιλάθλους της ομάδας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Ενώ η διάθεση των διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ της Ένωσης συνεχίζεται,αυτοί οι τέσσερις φίλοι σε μία τόσο ξεχωριστή κίνηση,προσφέρουν 5 διαρκείας σε ισάριθμους φοιτητές, με σκοπό να παρακολουθούν δια ζώσης τα παιχνίδια της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΑΕΚ, μάλιστα, η προσφορά ισχύει για τους πέντε πρώτους που θα τηλεφωνήσουν και στα Γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο φίλος της ΑΕΚ, Γιάννης Μιλιώνης έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Για περισσότερα από 20 χρόνια κάτοχοι διαρκείας και πάνω από 30 κοντά στη Βασίλισσα, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον κο Μάκη Αγγελόπουλο, για όλα όσα προσφέρει στην ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας, με μια συμβολική κίνηση. Θέλουμε να προσφέρουμε 5 διαρκείας σε ισάριθμους φοιτητές, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την ΑΕΚάρα μας και να βλέπουμε εμείς, οι παίκτες και περισσότερο ο πρόεδρος, γεμάτες εξέδρες!
Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι φοιτητές κι όχι να έχουν περάσει κάποιο μάθημα.

Με ΑΕΚτζήδικους χαιρετισμούς.
Οι 2 Γιάννηδες, ο Ανέστης και ο Χαρίδημος.»

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Με το «δεξί» το ξεκίνημα του Γυναικείου Χάντμπολ (pics)

Επιβλήθηκαν του ΑΣ Ηλιούπολης με 43-12 οι Κορασίδες της «Ένωσης». Διαβάστε την ενημέρωση της Ερασιτεχνικής …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com