Αρχική / Αρχική Σελίδα / Η στήριξη του Αγγελόπουλου στον Χήνα για το θέμα του Έρλι

Η στήριξη του Αγγελόπουλου στον Χήνα για το θέμα του Έρλι

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε στην «Ώρα» και στήριξε δημόσια τον Γιώργο Χήνα για την αποχώρηση του Κλιάντονι Έρλι.

Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΑΕΚ άκουσε πολλά για το όνομά του τις τελευταίες μέρες, λόγω της αποχώρησης του Έρλι. Η «Βασίλισσα» τον έδιωξε λόγω συνεχόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων, με τον παίκτη όμως να «ανεβάζει» στο Twitter τις συνομιλίες που είχε με τον Χήνα. Πολλοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν τον Γιώργο για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Έρλι, ωστόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ βγήκε μπροστά και στήριξε δημόσια τον τιμ μάνατζερ της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Αγγελόπουλου:

«Να διαβάζεις ότι διώξαμε τον Έρλι επειδή ήταν χορτοφάγος; Αν καθίσω να σου πω σε πόσα πειθαρχικά παραπτώματα υπέπεσε σε χρόνο ρεκόρ, θα σας φύγει το… καφάσι. Αλλά θέλω να σταθώ σε αυτό, γιατί η κριτική αφορούσε πολύ στον Γιώργο Χήνα και ήταν πάρα πολύ άδικη. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει για την ομάδα όλες τις ημέρες του χρόνου για 18 ώρες την ημέρα. Αυτό εγώ δεν το έχω ξαναδεί! Αν υπάρχει ο μπασκετικός οργανισμός της ΑΕΚ, που όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει, τον εκθειάζουν, η επιτυχία σε μεγάλο ποσοστό, οφείλεται στον Χήνα. Μας βοηθάει να έχουμε μια ομάδα με αρχές και με την ευτυχή συγκυρία να είναι και φανατικός ΑΕΚτζής.

Η ΑΕΚ εκφράζει κάποιες αρχές και κάποιες αξίες. Γι΄αυτές τις αρχές και τις αξίες, μας φέρνουν και οι γονείς τα παιδιά τους, γιατί έχουν καταλάβει πως υπάρχει μια άλλη κατάσταση στην ΑΕΚ. Ο Χήνας υπερασπίζεται και προστατεύει αυτές τις αρχές. Και όποιος δεν συνάδει με αυτές, πολύ απλά δεν μπορεί να έχει θέση στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι έχουμε σε αγωνιστικό επίπεδο πολύ καλά υλικά για να χτίσουμε. Αλλά όσο καλά υλικά και να έχεις μετράει και η νοοτροπία. Χωρίς αυτή, δεν καταφέρνεις τίποτα. Το θέμα της νοοτροπίας, της φιλοσοφίας και των αξιών μας τα χειρίζεται ο Γιώργος Χήνας και το κάνει ιδανικά. Όποιος δεν μπαίνει σε αυτές τις αρχές, δεν κάνει. Και καταλαβαίνει κανείς πως οι λόγοι που ο Έρλι δεν μας έκανε, δεν αφορούσαν φυσικά στις διατροφικές του συνήθειες. Αλλά αν καθίσουμε και τα πούμε, το παιδί δεν θα ξαναπαίξει μπάσκετ πουθενά».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Με το «δεξί» το ξεκίνημα του Γυναικείου Χάντμπολ (pics)

Επιβλήθηκαν του ΑΣ Ηλιούπολης με 43-12 οι Κορασίδες της «Ένωσης». Διαβάστε την ενημέρωση της Ερασιτεχνικής …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com