Αρχική / Αρχική Σελίδα / Μαροειδής: «Δεν κρατάμε τα αποτελέσματα, αλλά το πόσο καλή θα γίνει η ΑΕΚ»

Μαροειδής: «Δεν κρατάμε τα αποτελέσματα, αλλά το πόσο καλή θα γίνει η ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Μαροειδής μίλησε στο SDNA για την φετινή σεζόν η οποία μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά,αλλά και για τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στην ομάδα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για την νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο:

«Είναι μια νίκη, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας για τρία δεκάλεπτα. Είχαμε αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Και στην επίθεση, όμως, ήμασταν αρκετά στατικοί, αλλά πιο πολύ στην άμυνα. Έπρεπε να φτάσουμε στο τέταρτο δεκάλεπτο για να παίξουμε αυτό που μπορούμε. Γενικά, πρέπει να συγκεντρωθούμε για να είμαστε καλύτεροι σε περισσότερους τομείς».

-Για την άσχημη εμφάνιση της ΑΕΚ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα:

«Τα πιο πολλά είναι από θέμα συγκέντρωσης και επικοινωνίας. Κάνουμε… χαζά λάθη. Πάμε να κλέψουμε τη μπάλα χωρίς λόγω, κάνουμε λάθος βοήθειες σε παίκτες που δεν σουτάρουν. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης στον παίκτη. Ίσως να φταίει και η κούραση από τα διαδοχικά φιλικά και την προετοιμασία. Όταν μπαίνει η κούραση, μπαίνει και στο μυαλό σου και δεν συγκεντρώνεσαι, αλλά αυτό όταν γυρίσουμε στην Αθήνα θεωρώ πως θα αλλάξει».

-Για τις δύο νίκες στην Κύπρο που η Ένωση έφτασε το 8-0 στα φιλικά:

«Είμαστε αήττητοι στα φιλικά όντως και έχουμε παίξει και καλά φιλικά προετοιμασίας. Αλλά δεν θέλουμε να βλέπουμε τα αποτελέσματα, αλλά το πώς ανταποκρίνεται η ομάδα», είπε αρχικά, για να συμπληρώσει λίγο αργότερα «Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, αλλά η απόδοσή μας. Να είμαστε δηλαδή σε καλύτερο σημείο από τότε που αρχίσαμε. Έχουμε βελτιωθεί 20% ενώ θα έπρεπε να έχουμε βελτιωθεί 50%. Αυτό βλέπω και αυτό με ενδιαφέρει».

-Για τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται η ομάδα:

«Η ομάδα έχει φτιαχτεί για να έχει βάθος και να μην έχει ελlείψεις παικτών. Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις και όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν. Νομίζω πως ακόμα είμαστε στο 50% από αυτό που μπορούμε πραγματικά να δείξουμε. Κυρίως στην άμυνα. Στην επίθεση είμαστε κάπως καλύτερα, γιατί έχουμε αρκετό ταλέντο. Στην άμυνα είμαστε στο 50%.Θα δουλέψουμε πάρα πολύ. Θα δει και ο κόουτς τις αδυναμίες μας εκ νέου για να είμαστε έτοιμοι στο 100%».

 

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Με το «δεξί» το ξεκίνημα του Γυναικείου Χάντμπολ (pics)

Επιβλήθηκαν του ΑΣ Ηλιούπολης με 43-12 οι Κορασίδες της «Ένωσης». Διαβάστε την ενημέρωση της Ερασιτεχνικής …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com