Αρχική / Αρχική Σελίδα / Νικολάου: Ευελπιστούμε να έχουμε σύντομα καλά νέα για το γήπεδο

Νικολάου: Ευελπιστούμε να έχουμε σύντομα καλά νέα για το γήπεδο

Σημαντικές αποκαλύψεις από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, σε δηλώσεις του στον Sport fm.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το θέμα του γηπέδου:

«Το θέμα του γηπέδου είναι αποκλειστική υπόθεση Αγγελόπουλου. Δεν θέλουμε ως οργανισμός και ως φιλοσοφία να βάζουμε ψηλά τον πήχη, επομένως δεν θα το κάνω και τώρα. Γεγονός είναι πως υπάρχουν επαφές με την Πολιτεία. Το θέμα χειρίζεται ο κύριος Αγγελόπουλος και ευελπιστούμε να έχουμε κάτι ευχάριστο ως ΚΑΕ. Η ΠΑΕ ξεπέρασε τις δυσκολίες. Ευελπιστούμε να έχουμε και εμείς καλά νέα. Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Επιθυμία είναι να γίνει οπωσδήποτε κάτι μέσα στο 2017. Υπάρχουν επαφές με την Πολιτεία. Θέλουμε να ενημερωθούμε όταν έρθουν τα ευχάριστα».

Για τις επενδύσεις σε νεαρούς παίκτες:

«Προσπαθούμε να το εκπέμψουμε στον κόσμο. Πρέπει να έχουμε υπομονή εμείς σαν ομάδα. Εμείς να διαχειριστούμε την υπομονή μας όπως πρέπει και κατόπιν επικοινωνιακά, ώστε να δουν άπαντες τι προσπαθεί να κάνει ο Μάκης Αγγελόποιυλος. Αν περιμένουν από τη μία μέρα στην άλλη τρόπαια είναι γελασμένοι. Όλοι προσπαθούν τα τελευταία χρόνια για κάτι καλό.

Υπάρχει επένδυση πολλών χιλιάδων ευρώ στο αναπτυξιακό πρόγραμμα και έχουμε αποκτήσει ό,τι καλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίες. Το ξεκίνημα ήταν με τον Μωραϊτη και Τσαλμπούρη, υπάρχει «εντολή» να ρίξουμε το βάρος στα παιδιά αυτά τη νέα σεζόν. Άρα, η ΑΕΚ αξιοποιεί άμεσα τις επενδυσεις της. Σιγά σιγά θα μπουν κι άλλοι για να προσαρμοστούν. Αυτό θέλει υπομονή από εμάς πρώτα και να συνεχίσουμε με τον ίδιο στόχο και την ίδια κατεύθυνση και προχωράμε. Πρώτα πρέπει να πιστέψουμε στο δικό μας όραμα».

Για τη νέα σεζόν:

«Στόχος είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Η φετινή χρονιά έχει ένα ρίσκο. Προσπαθούμε να… παντρέψουμε νεαρούς και έμπειρους παίκτες και αυτή η σύζευξη χρειάζεται υπομονή. Ο κύριος Αγγελόπουλος κάνει αυτό που μπορεί κόντρα σε θεωρίες συνομοσίας, υπάρχει η διάθεση να αποκτηθούν παίκτες που αξίζουν να αποκτήσει η ΑΕΚ».

Για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν:

“Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί. Οι τιμές είναι προσιτές για τον Έλληνα οπαδό. Πάνω απ’ όλα το αξίζει ο κύριος Αγγελόπουλος και όσοι είναι δίπλα του. Κάποια στιγμή πρέπει να το δούμε αυτό και να υπάρχει ανταπόκριση. Μέχρι πρότινος δεν είχαμε ανταπόκριση και ελπίζουμε ότι η σεζόν θα είναι καλή και στο κομμάτι αυτό. Η φετινή σεζόν είναι κομβική. Η χρονιά είναι επετειακή και είναι αφιερωμένη στο 1968 και θα είναι καλό να συμμετέχουν όλοι με τον δικό τους τρόπο. Θα υπάρχουν δράσεις προς το 1968 και θα έχει ως αποκορύφωμα την ταινία για το 1968. Ελπίζουμε τα διαρκείας να είναι αντάξια σε πωλήσεις. Οι στόχοι είναι υψηλοί.”

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Με το «δεξί» το ξεκίνημα του Γυναικείου Χάντμπολ (pics)

Επιβλήθηκαν του ΑΣ Ηλιούπολης με 43-12 οι Κορασίδες της «Ένωσης». Διαβάστε την ενημέρωση της Ερασιτεχνικής …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com