Αρχική / Αρχική Σελίδα / Ψάχνεται για μπαμ με Γκαρίνο η «Βασίλισσα»!

Ψάχνεται για μπαμ με Γκαρίνο η «Βασίλισσα»!

Τον Αργεντινό παικταρά που έμεινε ελεύθερος από τους Ορλάντο Μάτζικ έχει βάλει στο στόχαστρό της η ΑΕΚ!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μετά την μεταγραφική «βόμβα» του Χάρις επιθυμεί να πυροδοτήσει άλλη μία, με τον Πατρίσιο Γκαρίνο. Ο 24χρονος φόργουορντ αποτελεί το βασικό τριάρι της Εθνικής Αργεντινής και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, με τη Βενέτσια και ισπανικές ομάδες να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του. Έχει ύψος 1.98 και εκτός από τριάρι μπορεί να αγωνιστεί και στις θέσεις «2» και «4». Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο NBΑ με τη φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ, έχοντας ως μέσο όρο 8 λεπτά συμμετοχής.

Πρόθεση των Αμερικανών είναι ο παίκτης να πάρει συμμετοχές και εμπειρίες στην Ευρώπη, έτσι ώστε να γυρίσει μετά από 1-2 χρόνια στο NBA πανέτοιμος. Η ΑΕΚ φυσικά θα κάνει τα πάντα για την απόκτησή του Γκαρίνο, ο οποίος στο NBA έπαιρνε 1.3 εκατ. δολάρια τον χρόνο! Να τονιστεί πως για τη θέση «3» εξετάζεται και η περίπτωση Περπέρογλου, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Άτιτς.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Χάντμπολ: Τα εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο κλειστό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *