Την Κυριακή η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά για την 3η αγωνιστική της stoiximan super league.
Μέχρι στιγμής για τους φίλους της ΑΕΚ είχαν ανοίξει οι θύρες 4 και 5, ενώ τώρα ανακοινώθηκε πως και η θύρα 6 θα είναι διαθέσιμη για αγορά εισιτηρίων από τους φίλους της ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:
“Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ (14/9, 20:00) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τα εισιτήρια αφορούν στις θύρες 4 και 5 του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης».
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι διατέθηκε και η θύρα 6 του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, ενόψει του κυριακάτικου (14/9, 20:00) αγώνα με την ΑΕΚ”.

