Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / 31 φωτογραφίες από το όνειρο!

31 φωτογραφίες από το όνειρο!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε στο facebook φωτογραφίες από την «Αγια Σοφιά».

Οι εικόνες είναι μοναδικές και κόβουν την ανάσα, ενώ κάτω από την κάθε εικόνα υπάρχει η επεξηγηματική λεζάντα, αναφορικά με την φωτογραφία.

Δείτε το κείμενο:

«31 κλικς από τη σημερινή μας βόλτα στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.
31 φωτογραφίες, που χωρίς την παραμικρή επεξεργασία αποτυπώνουν τη ραγδαία πρόοδο των εργασιών, αναδεικνύουν την απίστευτη ομορφιά του ονείρου μας και εξακολουθούν να δίνουν τις πιο πειστικές απαντήσεις σε κάθε είδους ερωτήσεις.

Για την ιστορία μας που θωρακίζεται και πάλι με τα πιο ψηλά τείχη, για τη μεγαλύτερη υπόσχεση που δόθηκε ποτέ και δεν έμεινε υπόσχεση ή μακέτα, αλλά εκπληρώνεται, για τον αγώνα που κερδίζεται καθημερινά κόντρα σε όσους αποπειράθηκαν να βάλουν εμπόδια αλλά οφείλουν να συμβιβαστούν, για ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Κάθε μέρα και πιο κοντά στην πιο γλυκιά επιστροφή! Κάθε μέρα και πιο κοντά στο νέο ξεκίνημα της ιστορίας μας»!

Και εδώ μπορείτε να δείτε τις υπέροχες εικόνες

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Ασταμάτητα συνεχίζονται οι εργασίες στο εξωτερικό του «Ναού»! (vid)

Σημερινό βίντεο από την πορεία των εργασιών στο εξωτερικό κομμάτι του γηπέδου του «Δικεφάλου», που …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com