Αρχική / ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ / ΑΕΚ – Κολοσσός ζωντανά στις 17:00 από το AEKpassion webradio

ΑΕΚ – Κολοσσός ζωντανά στις 17:00 από το AEKpassion webradio

Συντονιστείτε στο AEKpassion webradio στις 17:00 για να ακούσετε σε ραδιοφωνική μετάδοση τον αγώνα τις «Βασίλισσας» στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Η «Βασίλισσα» δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την φετινή περίοδο μπροστά στον κόσμο της, αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου για την 2η αγωνιστική της Basket League στο ΟΑΚΑ. Το τιμ της Μπασκετικής ομάδας του AEKpassion.gr, θα είναι εκεί για να σας μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Κολοσσό. Και να σας μεταφέρει όλα τα νέα του σημερινού αγώνα, στα μικρόφωνα του AEKpassion webradio θα είναι ο Νικόλας Μαργαρίτης, και ο Γιώργος Κουράντος.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Το «στολίδι» των Ιωαννίνων και ΑΕΚ – Ηρακλής

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για το εντυπωσιακό «Νέο Κλειστό» των Ιωαννίνων, εκεί που θα πραγματοποιήσει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com