Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Αναφορά αγγλικής ιστοσελίδας στην Αγιά Σοφιά

Αναφορά αγγλικής ιστοσελίδας στην Αγιά Σοφιά

Η βρετανική “Sun” χαρακτήρισε το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ ως «μια έδρα που θα δημιουργούσε ένα τρομακτικό καζάνι ήχου στις ευρωπαϊκές βραδιές».

Σε ενάμιση χρόνο περίπου οι φίλοι της ΑΕΚ θα αναμένεται να κάνουν αυτό που ονειρεύονται εδώ και 20 περίπου χρόνια. Να μπουν στην Αγιά Σοφιά. Το γήπεδο θα ελιναι τρομερά εκσυγχρονισμένο και είναι απολύτως λογικό να συγκεντρώνει πάνω του βλέμματα από όλη την Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ιστοσελίδα “Sun” που παρουσιάζει όλα  τα γήπεδα ανά τον κόσμο, αναφέρθηκε στο «Ναό» των ΑΕΚτζήδων:

«Το μοντέρνο ποδόσφαιρο απαιτεί εντυπωσιακά στάδια. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε δει την Άρσεναλ, την Τότεναμ και την Γουέστ Χαμ να μετακινούνται σε νέα γήπεδα. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες άλλες ομάδες που απέτυχαν στα σχέδια τους για την δημιουργία νέων γηπέδων. Η ΑΕΚ απομακρύνθηκε από το σπίτι της στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η μεγάλη ιδέα της δημιουργίας ενός νέου γηπέδου μπήκε μπροστά. Μια φανταστική νέα αρένα που θα παρέχει στην ΑΕΚ μια έδρα που θα δημιουργούσε ένα τρομακτικό καζάνι ήχου στις ευρωπαϊκές βραδιές».

 

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Επιθεώρηση στην Αγία Σοφία από τον Μελισσανίδη

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επισκέφθηκε το χώρο του νέου γηπέδου για να επιβλέψει την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com