Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Ανδριόπουλος: «Η επταετία αυτή δε μου φάνηκε αιώνας, αντιθέτως μερικές φορές μοιάζει σαν να πέρασε πολύ γρήγορα»

Ανδριόπουλος: «Η επταετία αυτή δε μου φάνηκε αιώνας, αντιθέτως μερικές φορές μοιάζει σαν να πέρασε πολύ γρήγορα»

Οι δηλώσεις του πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρη Ανδριόπουλου για τη σεζόν που θα μπει η «Ένωση» στο νέο της γήπεδο, για τα επτά χρόνια που πέρασαν από την έναρξη των εργασιών, αλλά και για την κατασκευή του «Ναού».

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε στην εκπομπή του OPEN, «Total Football»:

Για τα 7 χρόνια που έχουν περάσει από την έναρξη των έργων: «Η επταετία αυτή δε μου φάνηκε αιώνας. Αντιθέτως μερικές φορές μοιάζει σα να πέρασε πολύ γρήγορα. Το καλό ήταν ότι το 2013 όταν ξεκινάγαμε, ξέραμε τις δυσκολίες αυτού του έργου. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτόν μαραθώνιο που ακολουθούσε»

Για την κατασκευή της Αγ. Σοφιάς: «Παρακολουθώντας την κατασκευή από την πρώτη μέρα βλέπαμε ότι ο σχεδιασμός πετύχαινε. Αυτή τη στιγμή έχουμε ικανοποίηση γιατί αυτό που βλέπετε τώρα, το κοίλο του γηπέδου και το σκέπαστρο, δημιουργούν την αίσθηση μιας αρένας, μιας ποδοσφαιρικής αρένας -με τη θετική σημασία της έννοιας- που θα έχει πάρα πολύ καλή ακουστική και αυτό μας οδήγησε για τη χωρητικότητα να κάνουμε δύο κερκίδες περίπου 16.000 η καθεμία. Αυτό δημιούργησε τις τέλειες γωνίες θέασης. Αυτό που μας φάνηκε πρωτόγνωρο και μας έκανε εντύπωση όταν το αντιμετωπίσαμε ήταν το «πάθος της προσφυγιάς». Να υπάρχει κάτι να θυμίζει δηλαδή στους πρόσφυγες από την ιστορία τους»

Για το αν θα μπει η ΑΕΚ στο γήπεδο την σεζόν 2021-22: «Δε μπορώ να προβλέψω αναποδιές ή εμπόδια ώστε να μην παίξει η ΑΕΚ εδώ τη μεθεπόμενη περίοδο. Ελπίζουμε του χρόνου τον Ιούνιο να μιλάμε πλέον για τις μέρες που έρχονται για το άνοιγμα του γηπέδου».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Συνεχίζεται το… ντύσιμο του Ναού περιμετρικά! (vid)

Σημερινά πλάνα από το παλάτι της «Αγιά Σοφιάς», όπου οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά, παρά την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com