Αντικαταστάθηκαν τα σπασμένα καθίσματα στη Θύρα «21» της «Αγιά Σοφιάς» (vid)

Δεν υπάρχει πια σπασμένο κάθισμα στο πέταλο του γηπέδου.

Τα σπασμένα καθίσματα που υπήρχαν στη Θύρα «21» του γηπέδου της ΑΕΚ αντικαταστάθηκαν με καινούργια και πλέον όλα είναι ομοιόμορφα ξανά.

Αρχής γενομένης λοιπόν, από το αποψινό παιχνίδι της Εθνικής μας όλα είναι στην εντέλεια κι έτσι το πέταλο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον κόσμο.

Επιπλέον, έγινε καθαρισμός και των πλέξι γκλας που υπάρχουν εκεί.

- Advertisement -

Ακολουθεί παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -