Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Από τις ταράτσες έβριζαν χυδαία την αποστολή της ΑΕΚ οι φίλαθλοι του Άρη

Από τις ταράτσες έβριζαν χυδαία την αποστολή της ΑΕΚ οι φίλαθλοι του Άρη

 Το κόμπλεξ του έβγαλαν για… την ΑΕΚ έβγαλαν οι φίλοι του Άρη.

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Άρη μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» και έκλεισε το στόματα τόσο στο οργανισμό του Άρη που έβγαλαν γλώσσα.

Ο οργανισμός των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης περίμενε πως και πως το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ και το έδειξαν τόσο πριν, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του.

Ενώ όλοι η χωρά είναι σε καθεστώς lockdown οι δρόμοι γύρω από την Αλεξάνδρου Παπαναστασίου που είναι η κεντρική οδός έξω  από το «Κλ. Βικελίδης» γέμισαν, όπως και οι ταράτσες στις διπλανές πολυκατοικίες.

Οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης  προκάλεσαν ξανά, βρίζοντας χυδαία την αποστολή του Δικέφαλου τον Πέτρο Μάνταλο αλλά και τον Μάνόλο Χιμένεθ. Αυτά συμβαίνουν πάντα όταν ανεβαίνει η ΑΕΚ στην όμορφη και πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η ΑΕΚ τους έδωσε απάντηση μέσα στο γήπεδο, όπως έπρεπε να κάνει και τους έστειλε για… τσάι, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Δεν ορίστηκαν για την προσεχή αγωνιστική, οι διαιτητές που «έσφαξαν» τη «Βασίλισσα» στο Λαύριο

Στον… πάγο μπήκε η διαιτητική τριάδα της «σφαγής» στον αγώνα του κυπέλλου με την ομάδα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com