Από Τρίτη ξεκινούν οι προπονήσεις της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού 

Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε ρεπό σήμερα στους παίκτες του.

Η ΑΕΚ γνώρισε μια ακόμη ήττα από τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια με 0-2 για την Τετάρτη αγωνιστική των Play-off της Superleague και έπεσε στην τέταρτη θέση μένοντας στο -3 από την δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και στο -2 από την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

Ο Ματίας Αλμέιδα όπως συνηθίζεται μετά από κάθε αναμέτρηση της ημέρας έδωσε ρεπό στους παίκτες του για σήμερα. Από αύριο Τρίτη οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στα Σπάτα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό, το πρώτο από τα δύο κρίσιμα παιχνίδια που θα καθορίσουν την τελική της κατάταξη. Να υπενθυμίσουμε πως έπειτα από το εντός έδρας ματς με τόν Παναθηναϊκό η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί την τελευταία αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -