Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αποχωρεί ο Κωστένογλου από τις ακαδημίες της ΑΕΚ

Αποχωρεί ο Κωστένογλου από τις ακαδημίες της ΑΕΚ

Η διεύθυνση της Ακαδημίας της ΑΕΚ «ευχαριστεί» τον Νίκο Κωστένογλου.

Αποχώρησε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου, για να αναλάβει τον πάγκο της μεγάλης ομάδας.

Με ανακοίνωση της η διεύθυνση της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, ευχαριστεί τον 48χρονο Έλληνα τεχνικό για τη μεγάλη προσφορά του, την περίοδο που διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής. Ενώ παράλληλα, ευχαριστεί και τους Ηλία Ατματσίδη, Γιώργο Αλεξόπουλο, Κώστα Παρούση και Κυριάκο Κωνσταντινίδη.

Οι θέσεις του υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού, του γυμναστή και του προπονητή των τερματοφυλάκων στην Κ19, αναμένεται να καλυφθούν τις επόμενες μέρες, αναλυτής απόδοσης θα είναι ο Νίκος Παπαθανασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Κωστένογλου για τη μεγάλη προσφορά του στο διάστημα που διετέλεσε Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στη νέα, ακόμα πιο δύσκολη αποστολή του, ως προπονητή της πρώτης ομάδας.

Οι ευχαριστίες και οι ευχές μας συνοδεύουν και τους συνεργάτες του που μετατίθενται από την Ακαδημία στην ανδρική ομάδα, τους κ. Ηλία Ατματσίδη, Γιώργο Αλεξόπουλο, Κώστα Παρούση και Κυριάκο Κωνσταντινίδη.

Σε ό,τι αφορά την Ακαδημία, το βάρος της διοικητικής της λειτουργίας ανατίθεται στους κ. Κωνσταντίνο Παπαποστόλου και Νίκο Γεωργέα, ενώ στο προσεχές διάστημα θα καλυφθεί και η θέση του υπεύθυνου αγωνιστικού σχεδιασμού.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Δημάτος: «Νίκησε η υπομονή και η επιμονή – Στόχος μας η δεύτερη θέση και το Κύπελλο» (Pic)

 Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com