Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ατομικό για τέσσερις στη σημερινή προπόνηση

Ατομικό για τέσσερις στη σημερινή προπόνηση

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή διπλή προπόνηση της ΑΕΚ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κρίστιτσιτς,Γαλανόπουλος,Ιατρούδης και Ενομπακάρε.

Δυο προπονήσεις (στις 10:00 και στις 18:30 μ.μ) περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων», οι οποίες ολοκληρώθηκαν χωρίς κάποιο απρόοπτο.

Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Νέναντ Κρίστισιτς, Κώστας Γαλανόπουλος, Γιάννης Ιατρούδης και Μπραϊτ Ενομπακάρε.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 18:30.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Τα στιγμιότυπα του ΟΦΗ-ΑΕΚ (vid)

Δείτε σε βίντεο τα γκολ της αναμέτρησης και τα διαιτητικά… αίσχη του Φωτιά. Η ΑΕΚ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com