Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Αύριο η ενημέρωση από την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, για Υπογειοποίηηση και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αύριο η ενημέρωση από την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, για Υπογειοποίηηση και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει την αυριανή συνάντηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα ενημερώσει σχετικά με την Υπογειοποίηση και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη.

Η ενημέρωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο στις 18:00, με σκοπό να ενημερωθούν όλοι, αφού η υπογειοποίηση ξεκινά μέσα στις επόμενες ημέρες που ακολουθούν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αύριο Τετάρτη στις 6μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45)!

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής ενημέρωσης όλων των συμπολιτών μας, παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 8 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Ν.Τρυπιά 45, σε ενημερωτική συνάντηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα:

Ενημέρωση της Επιτροπής Διαβούλευσης για το έργο της υπογειοποίησης μέρους της Π. Κωνσταντίνου και Φωκών καθώς και για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που άπτονται του έργου στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Επιθεώρηση στην Αγία Σοφία από τον Μελισσανίδη

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επισκέφθηκε το χώρο του νέου γηπέδου για να επιβλέψει την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com