Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Χωρίς τον κόσμο της στο Περιστέρι η ΑΕΚ

Χωρίς τον κόσμο της στο Περιστέρι η ΑΕΚ

Απαγορεύτηκε  η μετακίνηση -οργανωμένη και μεμονωμένη- οπαδών της ΑΕΚ, στο Περιστέρι  για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών  στο κλειστό «Αντρέας Παπανδρέου» μετά την καθιερωμένη σύσκεψη για τα μετρά ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/06) η σύσκεψη των Μέτρων τήρησης τάξης για την αναμέτρηση της Τρίτης (11/06, 19:00) ανάμεσα στο Περιστέρι και τη “Βασίλισσα” για τη φάση των μικρών τελικών της betshop.gr Βasket League.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης, οργανωμένης ή μεμονωμένης, των φιλάθλων-οπαδών της ΑΕΚ, για το Κλειστό “Α. Παπανδρέου”».

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Έρχεται και ο Σλότερ για τη “Βασίλισσα”

Αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα ο Αμερικανός. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Στη χώρα μας …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com