Αρχική / Αρχική Σελίδα / Conference League: Παγκρήτιο ή «Opap Arena – Αγιά Σοφιά» για τον τελικό!

Conference League: Παγκρήτιο ή «Opap Arena – Αγιά Σοφιά» για τον τελικό!

Επανεξέταση Παγκρήτιου- Φαβορί η «OPAP Arena»!

Μεγάλο προβάδισμα παρουσιάζει η «Αγιά Σοφιά» για έδρα του τελικού του Europa Conference League που θα λάβει χώρα το 2022 ή 2023. Οι συζητήσεις που γίνονται από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου είχαν σαν κύριο άξονα την αποφυγή απόσυρσης του φακέλου που αφορά στον τελικό της διοργάνωσης, πράγμα που συμφωνήθηκε με τον όρο να μην λάβει χώρα στο Παγκρήτιο.

Στο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα κρίθηκε αναγκαίος ο ορισμός μίας ειδικής επιτροπής για να πραγματοποιήσει συνάντηση με τους αρμοδίου του γήπεδο της Κρήτης με κύριο θέμα συζήτησης την μη υλοποίηση του τελικού εκεί. Η ΕΠΟ εξακολουθεί να θεωρεί το γήπεδο ακατάλληλο με την περίπτωσή του να επανεξετάζεται. Αν φυσικά κριθεί και πάλι ακατάλληλο και τα έργα δεν προχωρήσουν, τότε ως αρχική επιλογή θα οριστεί το νέο γήπεδο της Ένωσης «OPAP Arena»

Σχετικά με Φανή Μουζάκη

Φανή Μουζάκη
Είμαι γεννημένη στην Αθήνα το 1999. Πάντοτε είχα μεγάλη αγάπη στα αθλητικά και το μεγαλύτερο μου όνειρο να ακολουθήσω την αγάπη μου αυτή, όμως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και έτσι δεν τα κατάφερα. Έδωσα λοιπόν Πανελλήνιες πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι που με γεμίζει πραγματικά... Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο... «Να σπουδάσω και γίνω δημοσιογράφος». Έτσι λοιπόν, πέρσυ το καλοκαίρι αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό που με γεμίζει πραγματικά μέσα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν πως και η οικογένεια μου αυτό ήθελε για εμένα, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα της ζωής μου και πλέον σπουδάζω στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Όσον αφορά την μεγάλη αγάπη - έως και αρρώστια θα έλεγα - για την ΑΕΚ την έχω από πολύ μικρή ηλικία... Το πακέτο αυτό λοιπόν της ΑΕΚ με την δημοσιογραφία είναι ένα όνειρο και... είναι τελικά πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρα σου!

Ελέγξτε επίσης

Γνωστοποίησε την παραίτηση του από την ΑΕΚ ο Λυσάνδρου (pics)

Ο Μηνάς Λυσάνδρου με ανάρτηση του στα social media γνωστοποίησε -και τυπικά- την παραίτηση του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com