Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δεν ορίστηκαν για την προσεχή αγωνιστική, οι διαιτητές που «έσφαξαν» τη «Βασίλισσα» στο Λαύριο

Δεν ορίστηκαν για την προσεχή αγωνιστική, οι διαιτητές που «έσφαξαν» τη «Βασίλισσα» στο Λαύριο

Στον… πάγο μπήκε η διαιτητική τριάδα της «σφαγής» στον αγώνα του κυπέλλου με την ομάδα του Λαυρίου, αφού δεν θα σφυρίξει στη 15η αγωνιστική της Basket League.

Μετά την τραγική διαιτησία των Ανδρικόπουλου, Σώμου και Πουρσανίδη, η ΚΕΔ δεν όρισε τους τρεις διαιτητές για την αγωνιστική που ακολουθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Από εκεί και έπειτα, θα φανεί αν θα υπάρξει επ’ αόριστον τιμωρία για εκείνους, ή αν θα έχει να κάνει μόνο με την αγωνιστική που έρχεται.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Το βιογραφικό του κόουτς Αγγέλου

Το AEKPassion.gr σας παρουσιάζει το βιογραφικό του νέου προπονητή της «Βασίλισσας» Βαγγέλη Αγγέλου. Ο νέος …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com