Ο τεχνικός της Ένωσης έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για τη σημερινή νίκη-πρόκριση, ενώ τόνισε τη δίψα που υπάρχει σε ολόκληρη την ομάδα για την κατάκτηση του EHF European Cup.
Σε πελάγη… ευτυχίας πλέουν άπαντες στην ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ έπειτα από την σημερινή ιστορική πρόκριση στον Τελικό του EHF European Cup. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας σε δηλώσεις του στο greekhandball μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η πρόκριση ήρθε χάρη στην προσπάθεια τους, αναφέρθηκε στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, ενώ τόνισε τη δίψα που υπάρχει στο σύλλογο για κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαι πολύ υπερήφανος για τα παιδιά, σε αυτά ανήκει η πρόκριση γιατί δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι, το πίστευαν. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα στην άμυνα, αντιμετωπίσαμε μία πάρα πολύ οργανωμένη και πλήρη ομάδα, ήταν δύσκολο να βρίσκουμε λύσεις, ωστόσο, προσπαθήσαμε να μην επηρεασθούμε από την σε βάρος μας διαφορά. Βρήκαμε ηρεμία στο δεύτερο ημίχρονο και απαντήσεις στην Γκορένιε και φθάσαμε στην πρόκριση. Η νίκη αυτή ανήκει στους παίκτες μας και στον φυσικό, διοικητικό ηγέτη και χρηματοδότη της ομάδας μας, κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, ο οποίος κοντά σε όλα τα άλλα, φρόντισε να ενισχύσει ξανά την ΑΕΚ όταν παρουσιάσθηκαν ζητήματα με απώλειες παικτών. Χαιρόμαστε πολύ που δώσαμε χαρά στους φίλους της ΑΕΚ και τους υποσχόμαστε δύο πολύ μεγάλους τελικούς. Έχουμε δίψα για τον τίτλο και θέλουμε να τον κατακτήσουμε, όπως άλλωστε στοχεύουμε εξαρχής, παρά τα όσα προβλήματα χρειάσθηκε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε».

