Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Έδειξε για άλλη μια φορά το μεγαλείο της η «Βασίλισσα»! (pics)

Έδειξε για άλλη μια φορά το μεγαλείο της η «Βασίλισσα»! (pics)

Κίνηση ανθρωπιάς και ήθους από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου»!

Οι παίκτες της ΑΕΚ πριν την έναρξη του ματς με τον Άρη προχώρησαν σε μια αξιέπαινη και πολύ όμορφη κίνηση, χαρίζοντας δώρα στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) «ΦΩΤΕΙΝΗ», που βρέθηκε απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αφού φιλοξενήθηκε από την «Βασίλισσα», σε μια πολύ σπουδαία πρωτοβουλία η οποία πάρθηκε από την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση.

Διαβάστε παρακάτω μερικά σημαντικά πράγματα για την Σ.Υ.Δ. και δείτε σχετικές εικόνες:

Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΦΩΤΕΙΝΗ», της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, που στεγάζεται σε ιδιόκτητη κατοικία στην περιοχή Πατήσια, αφορά στη Μόνιμη Διαβίωση οκτώ ενηλίκων με Εγκεφαλική Παράλυση.

Η λειτουργία της ξεκίνησε το 2012 ύστερα από επιθυμία της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών να δημιουργήσει την πρώτη της Στέγη Μόνιμης Διαβίωσης, που να απευθύνεται σε άτομα με δυνατότητα υποστηριζόμενης διαβίωσης και εξυπηρετώντας το πρωταρχικό δικαίωμα κάθε ατόμου για ανεξαρτησία, διατηρώντας και αναπτύσσοντας τις ικανότητες των κατοίκων, ώστε να διαβιούν όσο το δυνατό πιο ενεργά στο κοινωνικό περιβάλλον.

Μετά από επτά χρόνια λειτουργίας, η Στέγη συνεχίζει να διασφαλίζει μια ποιότητα ζωής για όλους τους διαμένοντες, να αγωνίζεται ενάντια την περιθωριοποίηση και τον Ιδρυματισμό, να προάγει την αυτονομία, την αυτοεκτίμηση, την καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος αλλά πάνω απ’ όλα να παρέχει ένα ασφαλές και υγιές Σπίτι για αυτούς τους ανθρώπους.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Αίτημα από την ΑΕΚ για αναβολή του ματς με τον Προμηθέα

Λόγω του κρούσματος που προέκυψε χθες στη «Βασίλισσα». Η ΑΕΚ κατέθεσε αίτημα αναβολής για την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com