Η ΑΕΚ επικράτησε με 30-24 επί του Δούκα στο «Γ. Κασιμάτης», που δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τους φιλοξενούμενους.
Με τη νίκη αυτή η Ένωση έφτασε τους 24 βαθμούς, όσους και ο ΠΑΟΚ που έχει όμως το πλεονέκτημα αφού είχε επικρατήσει στο μεταξύ τους ντέρμπι. Αντίθετα ο Δούκας έμεινε στους 16 βαθμούς και την τέταρτη θέση. Μελανό σημείο για την ομάδα του Νίκου Γραμματικού ο τραυματισμός του Αλέξη Αλβανού που αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο με πόντους στο πόδι.
Η Ένωση μπήκε στο παιχνίδι με το πόδι στο γκάζι και προηγήθηκε με 8-3 με τον Παπαδιονυσίου στο 11ο λεπτό του αγώνα. Με τον Ραντούλε Ραντούλοβιτς να κάνει μια μεγάλη επέμβαση στο πρώτο ημίχρονο (δύο αποκρούσεις πέναλτι) η ομάδα του Νίκου Γραμματικού προηγήθηκε με 10-3 στα μισά του πρώτου ημιχρόνου με τον Ζαμπούνη με την ομάδα των εκπαιδευτηρίων να μην μπορεί να αντιδράσει.
Αργυρού, Μπάλαζ και Βραζάλιτσα ανέβασαν τη διαφορά στα εννέα τέρματα (15-6) με τον Ταουσάνη να μειώνει. Με τέρμα του Σέρβου η διαφορά έφτασε στα 10 τέρματα (17-7) με την ΑΕΚ να φτάνει σε double score (18-9) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Η ΑΕΚ συνέχισε να είναι επιθετική στο δεύτερο ημίχρονο. Για την Ένωση αποχώρησε τραυματίας ο Αλέξης Αλβανός που χτύπησε στο πόδι με τα νεότερα για τον τραυματισμό του να αναμένονται τις επόμενες ώρες. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού διατηρούσε μια μεγάλη διαφορά και δεν την έχασε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Ο Λιόλιος με τον Παπαπούλιος προσπάθησαν να μειώσουν για τον Δούκα αλλά Ζαμπούνης και Δομπρής διατηρούσαν τη διαφορά. Τρία σερί γκολ από Ντούνη (2) και Λιόλιο διαρμόφωσαν το 30-24 που ήταν και το τελικό σκορ.