Η ομάδα χάντμπολ του «Δικεφάλου» έφτασε σε συμφωνία με τον 23χρονο πρώην παίκτη του Δούκα, που ανακοινώθηκε κι επίσημα.
Σε συμφωνία με τον Μάριο Μωραΐτη ήρθε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Ο 23χρονος Έλληνας αθλητής αγωνίζεται σαν αριστερός ίντερ, αλλά και σαν πίβοτ, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό αγωνιζόταν με τη φανέλα του Δούκα.
Ο Μωραΐτης θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και πλέον είναι κι επισήμως παίκτης της «Ένωσης», αφού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
Δείτε την ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής και σχετικές φωτογραφίες:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάριο Μωραΐτη που θα ενισχύσει την ομάδα χάντμπολ.
Ο 23χρονος πίβοτ, ύψους 1,93 μ., βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας δύο ετών, “ανοίγοντας” την μεταγραφική περίοδο του “Δικεφάλου”.
Ο Μάριος Μωραΐτης δήλωσε στο handball.aek.gr μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: “Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην ομάδα της ΑΕΚ. Η ομάδα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει πολύ υψηλούς στόχους και για αυτό θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας. Αναμένω να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των τίτλων“.
Μάριε, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».




