Αρχική / Αρχική Σελίδα / Εκνευρισμός στην ΠΑΕ για την καθυστέρηση της τρίτης φάσης των έργων

Εκνευρισμός στην ΠΑΕ για την καθυστέρηση της τρίτης φάσης των έργων

Η εταιρεία «ΤΟΜΗ» που έχει αναλάβει την 3η φάση των εργασιών έπρεπε ήδη από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου να έχει μπει στο εργοτάξιο αλλά αντίθετα δεν έχει επικοινωνήσει καν με την ΠΑΕ.

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε όσον αφορά στις εργασίες του γηπέδου. Η εταιρεία «ΤΟΜΗ» η οποία έχει αναλάβει το τρίτο στάδιο των εργασιών έχει καθυστερήσει 10-15 ημέρες, καθώς η έναρξη της τρίτης φάσης προοριζόταν για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Η «ΤΟΜΗ» όχι μόνο έχει καθυστερήσει, αλλά δεν έχει έρθει καν σε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ ή με την εταρεία «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924».

Σήμερα (25/06) υπήρξε έντονη κινητικότητα από πλευράς ΑΕΚ και Δημήτρη Μελισσανίδη καθώς οι υπόλοιπες εργασίες προχωράνε με φρενήρεις ρυθμούς (τόσο σχετικά με την υπογειοποίηση, όσο και εκείνες για τα κτίρια των Μουσείων πίσω από το γήπεδο).

Τις επόμενες μέρες το θέμα αναμένεται να κορυφωθεί, καθώς πλέον από την ΠΑΕ ΑΕΚ απαιτούν την άμεση έναρξη των εργασιών, χωρίς άλλες δικαιολογίες.

 

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Ακόμα στο χέρι της είναι!

Η ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί κανένα… CAS και κανέναν ΠΑΟΚ – Γράφει ο Χρήστος …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com