Αρχικη / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Εκτός πλάνων για την ερχόμενη χρονιά οι Χνιντ, Ινσούα, Σιμάο και Ντέλετιτς

Εκτός πλάνων για την ερχόμενη χρονιά οι Χνιντ, Ινσούα, Σιμάο και Ντέλετιτς

Τι ισχύει με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές – Παρελθόν ο Βέρντε.

Αρχικά, όσον αφορά τον Χνιντ, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν εξουσιοδοτήσει τους εκπροσώπους του παίκτη, ώστε να αναζητήσουν την επόμενη ομάδα της καριέρας του και να φέρουν πρόταση. Ο Τυνήσιος δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών του συλλόγου και στην «Ένωση» επιθυμούν να αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή.

Πάμε τώρα στον Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός, ως γνωστόν, είχε παραχωρηθεί δανεικός τον περασμένο χειμώνα στην Αλδοσίβι. Η διοίκηση ήρθε σε επαφή με τον αργεντίνικο σύλλογο για να ενημερωθεί για το αν τελικά θα τον αποκτήσει με μεταγραφή, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς. Αν ο αριστερός αμυντικός δεν μείνει εκεί, τότε θα αναζητηθεί άλλη ομάδα και για εκείνον.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νταβίντ Σιμάο, ο Πορτογάλος μέσος βρίσκεται επίσης σε αναζήτηση νέου συλλόγου.

Όσο για τον Μίλος Ντέλετιτς, ο Σέρβος πιθανότατα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Λαμίας, με την ομάδα της Φθιώτιδας να τον αποκτά ίσως και με μεταγραφή.

Ολοκληρώνοντας με τον Ντανιέλε Βέρντε, ο Ιταλός εξτρέμ όπως όλοι γνωρίζουμε αποτελεί οριστικά παρελθόν από την ΑΕΚ, αφού ανήκει πλέον στη Σπέτσια, η οποία θα ενεργοποιήσει την υποχρεωτική οψιόν αγοράς που υπάρχει με βάση το συφωνητικό, έως τις 30 Ιουνίου.

Οι παίκτες που αναφέρονται παραπάνω δεν θα υπολογίζονται για την «πρώτη» της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ για να αλλάξει κάτι όσον αφορά τα δεδομένα που υπάρχουν, θα πρέπει ο καινούργιος προπονητής που θα έρθει να εισηγηθεί κάτι διαφορετικό για την περίπτωσή τους.

Να σημειώσουμε, ότι είναι αρκετά πιθανό κι άλλοι ποδοσφαιριστές να μην είναι στα πλάνα του «Δικεφάλου» για την επόμενη σεζόν, κάτι που θα το δούμε προσεχώς.

Περί Στράτος Γυμνάγος

Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Να γεμίσει η Αγιά Σοφιά γιατί το αξίζουν

Ένα εκ των τμημάτων της ΑΕΚ που διακρίθηκαν φέτος, ήταν το ποδόσφαιρο γυναικών και ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *