Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Εμείς την δουλειά μας…

Εμείς την δουλειά μας…

Όταν αρχίζουν οι τσαχπινιές, οι μαγκιές και οι εκτός τόπου και χρόνου καταστάσεις, τότε αισθάνομαι ευτυχής που ασχολούμαι και συμμετέχω, στο ρομαντικό κομμάτι της ιστορίας.

Στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό. Ένα final 4 ακόμα τελείωσε, νομίζω με επιτυχία, την Κυριακή το βράδυ στην Γλυφάδα. Σε ένα κλειστό γυμναστήριο, που άνοιξε μετά από 30 και κάτι χρόνια για το χάντμπολ. Με μια ζεστή αγκαλιά του Δήμαρχου του Γιώργου Παπανικολάου, του Περικλή του Δορκοφίκη, του Γιάννη του Παραγιού και της καταπληκτικής Νατάσας Ντάνου.

Με το χαμόγελο, το ενδιαφέρον, την συμπαράσταση και την συνεννόηση, ήταν κοντά μας συνέχεια, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τόσο, που νιώσαμε σαν το σπίτι μας. Κουραστήκαμε, αλλά φτιάξαμε ένα γήπεδο-κουκλί και μια διοργάνωση εξαιρετική. Ασφάλεια, παιδάκια, οικογένειες, αθλητές , προπονητές , βετεράνοι και οπαδοί σε ένα μίγμα πλούσιο και φωνακλάδικο…

Θέλω να ευχαριστήσω τις τέσσερις ομάδες, τα στελέχη των αγώνων, την ΕΡΤ, την Αστυνομία, τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους, γιατί όλοι συνέβαλαν για την επιτυχή διεξαγωγή του final 4. Τους χορηγούς μας και τον Δήμο Γλυφάδας, τον Δημήτρη τον Σταυρακάκη, τον Γιάννη τον Καρανάσο και την Ερασμία Λάσκαρη. Τον Κώστα Κότσιρα, τον Δημήτρη Σκάρλο, τον Νίκο Αγγελόπουλο, τον Στέλιο Αλεπουδέα, τον Γιάννη Βαρελτζή, και την Χριστίνα Τσιαγκούρη.

Τον γκρινιάρη Γιώργο Μήτρου και φυσικά το προσωπικό της Ομοσπονδίας, την Σταυρίνα, την Νίτσα, την Χρύσα, την Κατερίνα, την Αντιγόνη, τον Σπύρο και τον Νίκο. Και βέβαια τον Κώστα Χατζηδημητρίου που ήταν πανταχού παρών. Υπήρχαν και εθελοντές που διέθεσε ο Σοφοκλής Ξυνής, των οποίων η βοήθεια ήταν καταλυτική.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς, γιατί η επιτυχία, δεν είναι προσωπική υπόθεση, αλλά προϊόν σκληρής ομαδικής προσπάθειας…..

Υ. Γ. Στην φωτογραφία με τις κοπέλες της ΟΧΕ!

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Το εμφανές πρόβλημα και ο…στιγματισμός κριτικής

Μετά το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ σκέφτηκα δύο και τρεις φορές αν πρέπει να …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com