Αρχική / ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΟΚΤΕΙΛ / Ένας αθόρυβος άνθρωπος….

Ένας αθόρυβος άνθρωπος….

Έχω γράψει αρκετές φορές για τον Μάκη τον Αγγελόπουλο, κάθε φορά και με άλλον χαρακτηρισμό. Δεν σε αφήνει όμως να τον ξεχάσεις.
Χωρίς πολλά λόγια, σιωπηρά και αθόρυβα, συνεχίζει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του και από την τσέπη του, για να ενισχύσει την ομάδα και να την φέρει πιο κοντά στην κορυφή. Παιδομάζωμα, εκεί γύρω στα 16, μαζεύει ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα. Παίρνει και ξένους, από ότι φαίνεται “ψαγμένους” και από το πάνω ράφι, αν κρίνω και από την απόκτηση του Χάρις. Δεν θα τον ακούσεις τον Μάκη, δεν μιλάει σχεδόν ποτέ. Δουλειά του κερατά, προσήλωση στον στόχο και έναν σκασμό λεφτά.
Πολλά λεφτά ρε παιδιά, με μηδαμινά έσοδα. Δεν θα τον ακούσεις τον Μάκη, χρηματοδότησε όμως, για 2.000.000 λένε,  την ταινία “1968”, που προβλέπεται να σπάσει τα ταμεία και να αφήσει εποχή. Έχοντας σαν κεντρικό γεγονός την επική κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από την ΑΕΚ, στο κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο. Δεν θα τον ακούσεις τον Μάκη, ξέρω όμως ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ως προς του να βρεθεί λύση για το γηπεδικό πρόβλημα της Βασίλισσας. Μιλάω για την τεχνική διερεύνηση του project “ανακατασκευή -προσαρμογή” του Tennis Complex στο ΟΑΚΑ. Δεν θα τον ακούσεις τον Μάκη, αλλά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες θα μπορούσε να “αναστήσει” και την ΜΆΝΑ ΑΕΚ. …… Άλλωστε κατά καιρούς βοήθησε και μάλιστα πολύ. Δεν θα τον ακούσεις τον Μάκη, γιατί είναι ένας σεμνός, αθόρυβος, γνήσιος ΑΕΚΤΖΗΣ.

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Περίοδος μεταγραφών, περίοδος χαλάρωσης αλλά και σχεδιασμού. Περίοδος που όλα μοιάζουν εφικτά με τις κατάλληλες …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com