Ο Πορτογάλος αποχώρησε από το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί το θέμα.
Ο Νέλσον Ολιβέιρα έγινε αλλαγή στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης με ΟΦΗ, αφού ένιωσε ενόχληση, στο ίδιο σημείο, το οποίο τον άφησε εκτός για περίπου ένα μήνα.
Η συγκεκριμένη ενόχληση προέκυψε από ένα μακρινό σουτ που επιχείρησε ο σέντερ φορ του «Δικεφάλου».
Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι νεότερο, στην ΑΕΚ υπάρχει η αγωνία, όμως θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, όταν ο παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για να δούμε αν έχει κάτι σοβαρό.
Να σημειωθεί, πως την Τετάρτη που μας πέρασε, στην αναμέτρηση με Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για το κύπελλο, ο Ολιβέιρα είχε νιώσει ξανά ενόχληση, ωστόσο τελικά δεν ήταν κάτι σημαντικό. Κάτι που ελπίζουμε να ισχύει και τώρα.
Αύριο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό και την Τρίτη θα επιστρέψουν στα Σπάτα, για να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει Πανιωνίου.

