Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε τον Παναιτωλικό και θέλει μία εμφατική νίκη για δυναμική επανεκκίνηση, παρουσία του κόσμου της στην OPAP Arena που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, δηλώνοντας την ικανοποίησή του για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ματίας Αλμέιδα. Σέντρα στις 20:00 (live CS 1HD, ηχητική περιγραφή aekpassion YouTube).
Aπαλλαγμένος απ’όσα τον ενοχλούσαν ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να επαναφέρει την ομάδα του στις νίκες και να μπει δυναμικά στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος για τη διεκδίκηση του τίτλου, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή. ”Αισθάνομαι ότι αυτό το γκρουπ έγινε πιο δυνατό”, δήλωσε ο Αργεντίνος προπονητής τονίζοντας έτσι την ικανοποίησή του για τις συζητήσεις που είχε με τον Μάριο Ηλιόπουλο και τα όσα συμφώνησαν.
Απόντες από το σημερινό ματς ο Ρότα που εκτίει ποινή λόγω καρτών και ο Κάλλενς που αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας. Ερωτηματικό αν θα ξεκινήσει για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος ο Μπρινιόλι αντί του Στρακόσια και αν θα μείνει στον πάγκο ο Μαρσιάλ μετά την κακή του εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
- Πιθανή 11άδα:
Μπρινιόλι, Οντουμπάτζο, Βίντα, Μήτογλου(Μουκουντί), Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Πινέδα, Φερνάντες, Λιούμπισιτς(Λαμέλα), Κοϊτά, Γκαρσία.
- Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο κ.Πολυχρόνης, με VAR τους κκ.Τζήλο και Ματσούκα.
- Η προϊστορία των αγώνων ΑΕΚ – Παναιτωλικού στην Αθήνα, καταγράφει μόνο νίκες υπέρ της ΑΕΚ στην Αθήνα, εκτός από τον Ιανουάριο του 2022 όταν η ομάδα του Αγρινίου κέρδισε 2-1 στο ΟΑΚΑ. Φέτος στον α’ γύρο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς στην έδρα της, σε έναν αγώνα που είχε σοβαρά διαιτητικά λάθη σε βάρος της Ένωσης.
- Το aekpassion.gr θα δώσει και σήμερα το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια και με τους Κυριάκο Μαντζακίδη-Βαγγέλη Νταλαπέρα θα σας μεταδώσει ζωντανά (ηχητικά) τον αγώνα ΑΕΚ-Παναιτωλικός! Μείνετε συντονισμένοι.