Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Επέκταση συνεργασίας με την LG, με φόντο την «Αγιά Σοφιά»

Επέκταση συνεργασίας με την LG, με φόντο την «Αγιά Σοφιά»

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την «LG», μια συνεργασία που θα περνούσε στα ψιλά για μια διαφήμιση της εταιρείας ηλεκτρονικών ειδών στο σορτσάκι της εμφάνισης των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι κάτι που… ενθουσιάζει το κοινό.

Όμως το ζουμί της όλης υπόθεσης κρυβόταν στο περιθώριο της εκδήλωσης. Εκεί που επί της ουσίας έγινε γνωστό πως οι «βάσεις» που έχουν μπει την τελευταία τριετία, έχουν ως απώτερο στόχο μία συνεργασία που μπορεί να φέρει πολλά περισσότερα οφέλη και στις δύο πλευρές πολύ σύντομα και συγκεκριμένα όταν η ΑΕΚ μπει στο νέο της γήπεδο

Όμως αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της LG Electronics Hellas κ. Άρης Κουτελός, την επόμενη σεζόν που θα είναι μία χρονιά ορόσημο για την ΑΕΚ καθώς αναμένεται να μπει στο «σπίτι» της, η συνεργασία αυτή δεν αποκλείεται να επεκταθεί.

Μάλιστα σε  ερώτηση που του έγινε, για το αν αυτή η συνεργασία θα αφορά συγκεκριμένα την «Αγιά Σοφιά» η απάντηση ήταν θετική! «Έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, επί τους θέματος», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του κ. Κουτελού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λόγω της υφιστάμενης χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με την «LG» η εν λόγω εταιρεία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στις όποιες συζητήσεις γίνουν στο μέλλον για οποιαδήποτε χορηγική δραστηριότητα! Είτε αυτή θα αφορά τις τηλεοράσεις που θα μπούνε στις πλάτες των καθισμάτων των VIP του γηπέδου και στις σουίτες, είτε τα… μάτριξ της «Αγιά Σοφιάς» (πρόσφατα μάλιστα η μητρική LG έγινε χορηγός σε μάτριξ ομάδας του εξωτερικού), είτε τη διαφήμιση στη φανέλα, είτε ακόμα και την ονοματοδοσία του γηπέδου!

Το θέμα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως το χειρίζεται αποκλειστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ψάχνει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να εκτοξεύσει τα έσοδα του συλλόγου, ενόψει των επόμενων ετών, προκειμένου η ΑΕΚ να είναι οικονομικά αυτόνομη και πάντα δυνατή!

Η LG πάντως είναι μία εταιρεία που έχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά, όχι μόνο την ελληνική, αλλά και παγκοσμίως, αφού είναι ένα brand name με τεράστιο αντίκτυπο σε όλη την υφήλιο!

Οι ίδιες «πηγές» ανέφεραν μας χθες, πως το προσεχές διάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες εξελίξεις οι οποίες θα αφορούν αυτή τη συνεργασία και σίγουρα θα προκαλέσουν θόρυβο.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Στην «Αγιά-Σοφιά» ο Μελισσανίδης

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επισκέφτηκε το γήπεδο για να ελέγξει την πρόοδο των έργων, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com