Αρχική / Αρχική Σελίδα / Έτοιμο το παρκέ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (pic)

Έτοιμο το παρκέ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (pic)

Έφτασαν στο τέλος τους οι εργασίες, στο παρκέ του νέου «σπιτιού» της ΑΕΚ.

Η «Βασίλισσα», ως γνωστόν, μετακόμισε πλέον στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, όπου και θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Καθημερινά, στο νέο γήπεδο του μπασκετικού τμήματος γίνονται εργασίες, προκειμένου να είναι έτοιμο για να υποδεχτεί την ομάδα του Στέφανου Δέδα.

Στο παρκέ του κλειστού τα έργα ήδη ολοκληρώθηκαν, με την διοίκηση της «Βασίλισσας» να κάνει σχετική ανάρτηση.

Ακολουθεί παρακάτω:

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Γίνε αρθρογράφος στο aekpassion συνδυάζοντας αυτά που αγαπάς!

Εδώ και 4,5 χρόνια το aekpassion βρίσκεται δίπλα στην ΑΕΚ από την πλευρά της δημοσιογραφίας …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com